Oluja pogodila Manchester: Oštećen krov Old Trafforda pred utakmicu sezone!

Veliki problemi za organizatore meča

Oluja pogodila Manchester: Oštećen krov Old Trafforda pred utakmicu sezone!

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda večeras igraju pred svojim navijačima gradski derbi protiv Manchester Cityja u zaostaloj utakmici 31. kola Premiershipa.

Ovo je sigurno jedna od utakmica sezone jer se s mnogo pažnje prati i u Liverpoolu koji se bori žestoko sa Cityjem za titulu prvaka Engleske. Redsi imaju dva boda više, ali ukoliko City slavi na Teatru snova preuzeti će prvo mjesto.

Međutim, Manchester je samo dva sata pred utakmicu pogodila strašna oluja koja je napravila štetu na krovu Old Trafforda. Pojavio se snimak na kojem se vidi da voda curi na tribine ovog stadiona, te da šteta još uvijek nije sanirana.

Jasno je da navijači koji imaju ulaznice za ova sjedišta neće moći pratiti meč jer kiša još uvijek nije prestala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOKokosh
Pa kod nas su to normalni uslovi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi