Olympiacos i Stuttgart stižu na stadion Rajko Mitić

Poznati Zvezdini test protivnici u maju

Olympiacos i Stuttgart stižu na stadion Rajko Mitić

D. Vejo

Fudbaleri Crvene zvezde vrše posljednje pripreme pred play-off Super lige Srbije. Kao najbolji tim u ligi i neko ko će ići u kvalifikacije za Ligu šampiona, za test protivnika crveno-bijeli će imati dva velikana kao što su Olympiacos i Stuttgart.

Maj mjesec svakako će biti uporište sjajnog fudbala u Srbiji. Naime, četvrtog maja na stadionu Rajko Mitić stiže grčki Olympiacos da bi samo nekoliko dana kasnije tačnije 11. maja Zvezda ugostila Stuttgart.

Prije tih mečeva, u sklopu play-offa lige Grof Božović i njegovi izabranici snage će odmjeriti sa vječitim rivalom Partizanom. Utakmica će biti odigrana 16. aprila na stadionu Zvezde.

Ovi mečevi biće odlična uvertira za predstojeće kvalifikacije Lige šampiona koje će igrati tim iz Ljutice Bogdana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi