Ne nazire se ime narednog protivnika Zrinjskog

Remi u Grčkoj

Ne nazire se ime narednog protivnika Zrinjskog

Eldar Ganibegović

Zrinjski je večeras s 1:0 savladao Tobol i zakoračio prema play-offu Konferencijske lige, no svakako da pratimo i ono što se događalo u Grčkoj.

Naime, u trećem pretkolu Evropske lige Olympiacos je ugostio ekipu Slovana iz Bratislave, a krajnji rezultat meča bio je 1:1.

Podsjetimo, poraženi iz ovog dvomeča igrat će protiv Zrinjskog ili Tobola u play-offu koji je na rasporedu već za 14 dana.

Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 0:0, Green dovodi Slovan u vodstvo u 63. minuti, a izjednačenje Grcima El Arabi tri minute prije kraja meča.

Dakle, nikakav odgovor večeras u Pireju nismo dobili kada je u pitanju naredni protivnik Zrinjskog i sve će se rješavati za sedam dana u Slovačkoj.

Podsjetimo, Zrinjski je do pobjede od 1:0 stigao zahvaljujući golčini Nike Jankovića direktno iz kornera u 76. minuti utakmice.

Revanš mečevi na rasporedu su narednog četvrtka, a predstavnika Bosne i Hercegovine čeka dug put u Konstanay.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Evropska liga, 3. pretkolo:

Olympiacos - Slovan 1:1 (El Arabi 87'; Green 63')

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ko god bude,demolirat ce ovu HDZ prciju kojoj se stimaju titule u kukuruz ligi...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi