Olympiakos doveo reprezentativca Belgije

Mirallas se vratio kući

Olympiakos doveo reprezentativca Belgije

E. Škorić

Belgijski reprezentativac Kevin Mirallas napustio je redove Evertona.

Još se čeka na zvaničnu potvrdu klubova, ali navodno je sve dogovoreno i Mirallas će opet biti član Olympiakosa, čije boje je branio od 2010. do 2012. godine.

U grčkom timu je 30-godišnje belgijsko krilo odigralo 52 meča i postigao je 34 gola, dok je u Evertonu u zadnjih pet godina u 151 nastupu postigao 29 golova.

Kako je izgubio mjesto na Goodison Parku, odlučio se napustiti Everton, a ponuda je stigla od bivšeg kluba. Crveno-bijeli iz Pireja potpisali su ga za skromnih četiri miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se o pozajmici do kraja sezone, a onda bi po isteku iste Mirallas trebao da potpiše i ugovor na stalnoj osnovi sa Grcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi