Mirallas mijenja sredinu: Napušta Goodison Park nakon pet godina

Belgijanac se vraća u Grčku

Mirallas mijenja sredinu: Napušta Goodison Park nakon pet godina

E. Ganibegović

Kevin Mirallas je pristao da se ponovo pridruži Olympiakosu gdje bi trebao igrati kao posuđen igrač Evertona, prenosi Sky Sports.

Belgijski internacionalac nije proveo niti jednu minutu na terenu od kada je Karamele preuzeo Sam Alladyce, pa je očigledno kako trener ne računa na njegove usluge.

Ovaj 30-godišnjak će se vjerovatno vratiti u Grčku i igrati za svoj bivši klub Olympiakos, za koji je nastupao od 2010. do 2012. godine, te postigao 34 pogotka.

Na Goodison Parku je više od pet godina i u tom periodu odigrao je 151. utakmicu, a u strijelce se upisao 29 puta. U svojoj kerijeri je nosio još dres Saint - Etienna i Lillea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za reprezentaciju Belgije nastupa od 2007. godine i upisao je 56 nastupa i tome dodao deset pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi