Bh. niželigaš sve nasmijao objavom o Superligi

Zanimljivo saopštenje

Bh. niželigaš sve nasmijao objavom o Superligi

H. Zilić

Superliga postala je i tema u domaćim fudbalskim okvirima.

Neki klubovi su iskoristili priliku i da se našale na račun Superlige, a jedno od originalnijih saopštenja imali su u FK Omazići 1937, klubu koji se takmiči u Drugoj ligi TK.

"Nakon brojnih špekulacija i pritisaka u vezi sa našim klubom, dužni smo obavijestiti širu sportsku javnost da odbijamo učešće u Evropskoj Superligi, te da nastavljamo naše takmičenje u dosadašnjem formatu. Naši ciljevi ostaju isti, okupljati dobre fudbalere, a prije svega dobre momke, igrati fer i pošteno, ugostiti službena lica, gostujuće igrače i navijače kako dolikuje klubu našeg renomea. Nastavljamo i dalje da se borimo za Ligu prvaka, kroz Ligu Evrope u koju planiramo doći preko Kupa BiH, te kao osvajači Lige Evrope direktno se plasirati naredne sezone u Ligu prvaka", napisali su na FB stranici kluba.

[facebook] https://www.facebook.com/FKOmazici/photos/a.1167132180004158/4170782552972424/ [/facebook]

Svakako da u ovim teškim vremenima za bh. klubove ali sport generalno u vrijeme pandemije koronavirusa, ovakve objave daju malo raspoloženja.

Top Komentari

bk123
Smiješno ili bi trebalo bit
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi