Omer Joldić opleo po Milošu Gigoviću: Ovaj (ne)čovjek je suspendovan, a i dalje dijeli nepravdu

Trener juniora Željezničara

Omer Joldić opleo po Milošu Gigoviću: Ovaj (ne)čovjek je suspendovan, a i dalje dijeli nepravdu

E. Škorić

Omer Joldić, trener juniora FK Željezničar, opleo je po sudiji Milošu Gigoviću.

Gigović je nedavno oštro iskritikovan zbog suđenja na utakmici Borca i Veleža, a nije se proslavio ni na utakmicama u omladinskim selekcijama.

Naime, on je dijelio pravdu na meču FK Željezničar Sport Team i FK Željezničar, a Joldić je objavio video na kojem se vidi "sramota sudije Gigovića".

"Ovaj (ne)čovjek je svirao penal kod rezultata 2:2. Ovaj (ne)čovjek je suspendovan od strane NFSBiH ali on i dalje sudi i dijeli nepravdu. Ovim putem želim da ukažem na sve nepravilnosti u našem sportskom sistemu jer je nemoguće da ovakav uljez bude u fudbalu. I njemu sam juče poslao ovaj video zapis i napisao mu da ću na sva moguća dozvoljena sredstva truditi da ga otjeramo iz fudbala i sporta", poručio je Joldić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Nisam neko ko se žali i jadikuje. Ovo prvi put radim za svojih 7 godina trenerske karijere. Na ovoj utakmici nismo zaslužili da pobijedimo ali svakako nismo zaslužili da izgubima na ovakav način. Sudija je utakmicu prehodao.
Domaćinima i sportskim prijateljima iz Banja Luke hvala na gostoprimstvu!", dodao je Joldić.

Sporni video možete pogledati OVDJE.

Promo

Top Komentari

Chwilla
**** majku svoju treba ga izbaciti sa fudbalskih terena!
12 0
Uranija
Drugi put će suditi rumeni elvis mujić...
7 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi