Omić: Nadigravat ćemo se protiv Branitelja

Defanzivac Bratstva iz Gračanice

Omić: Nadigravat ćemo se protiv Branitelja

Fudbaleri Bratstva iz Gračanice u okviru 20. kola Prve lige Federacije BiH će gostovati u Rodoču kod Branitelja. 

Tim kojeg vodi Irfan Džindo prošle sedmice je u jednom od derbija savladao Orašje s minimalnih 1:0 i atmosfera u timu znatno se poboljšala, a prilika za nastavak serije od tri uzastopne pobjede je utakmica sa Braniteljom. 

"Gostovanje u Mostaru neće biti nimalo lagano jer ovaj put svi igrači nisu na raspolaganju, ali imamo široku klupu i to će nam se isplatiti. Ne osjeća se hendikep unutar ekipe i protiv Branitelja ćemo se nadigravati. Cilj je ostvariti što bolji rezultat, pa zašto i ne da se priključimo samom vrhu jer je još dosta bodova u igri", kazao nam je defanzivac Bratstva Muhamed Omić. 

Osvrnuo se Omić i na činjenicu da Bratstvo već tri kola ne zna za poraz.

"Na krilima pobjeda iz posljednje tri utakmice idemo iz utakmice u utakmicu praviti što bolju poziciju za sebe. Ova sezona je sama po sebi teška, međutim mislim da imamo kvalitetan tim sastavljen od kvalitetnih i mladih igrača pred kojima je karijera. Maksimalnim zalaganjem na utakmicama želimo navijače učiniti zadovoljnima", dodao je Omić na kraju razgovora.  

Inače, Bratstvo na prvoligaškoj tablici zauzima petu poziciju, dok je Branitelj pretposljednji. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi