Omladinci NK Čelik utakmicom protiv Hajduka okončali pripreme u Makarskoj
Zeničani su boravili u Makarskoj, gdje su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica

Ekspediciju Zeničana posjetio i legendarni Mehmed Buza

Omladinci NK Čelik utakmicom protiv Hajduka okončali pripreme u Makarskoj

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik iz dana u dan nastoji da podiže nivo organizacije kluba, a rukovodstvo Zeničana polako, ali i sigurno postavlja stvari na svoje mjesto.

Svakako da je važan segment svakog kluba omladinski pogon, bez kojeg nema ni budućnosti. S tim u vezi NK Čelik je zajedno sa svojim sponzorima i prijateljima kluba organizovao pripreme za omladince (pioniri, kadeti, juniori) u Makarskoj, odnosno hotelu Bonaca.

Omladinci su imali po dva treninga dnevno, te su odigrali i prijateljske utakmice protiv vršnjaka iz Širokog Brijega, Splita, Baški Voda, te splitskim Hajdukom.

Veliko iznenađenje za ekspediciju Čelika bila je posjeta legendarnog Mehmeda Buze, koji je posjetio omladince Čelika i pratio ih u meču protiv Hajduka.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Juniori i kadeti NK Čelik takmiče se u Omladinskoj ligi FBiH, grupa "Centar", a na proljeće ih očekuje velika borba za prvo mjesto. Podsjetimo, prošle sezone juniori Čelika su u finalu doigravanja za plasman u Premijer ligu poraženi od Tuzla Citya, a ove sezone pokušat će otići korak dalje, te se vratiti u Premijer ligu.

Pioniri i pretpioniri Čelika se takmiće u Kantonalnoj ligi ZDK.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi