Onana je nakon nove noćne more izgledao slomljeno - Pogled u daljinu, a zatim "trenutak ludila"

Nije mogao da sakrije emocije

Onana je nakon nove noćne more izgledao slomljeno - Pogled u daljinu, a zatim "trenutak ludila"

Esmer Oštraković

Ekipa Manchester Uniteda sinoć je napravila novi kiks u Ligi prvaka, te su uprkos vodstvu u Turskoj na kraju kući otišli samo sa bodom.

Imala je ekipa Manchester Uniteda vodstvo od 2:0, te 3:1, ali su se na kraju morali zadovoljiti bodom jer je utakmica završena rezultatom 3:3.

Pojavili su se snimci golmana ove ekipe, Andrea Onane nakon što je sudija svirao kraj susreta, a zaista ih je teško gledati.

Činilo se da ekipa Manchester Uniteda ide prema pobjedi kada su već nakon uvodnih 20 minuta imali prednost od dva gola.

Ipak, Hakim Ziyech postigao je fenomenalan gol iz slobodnog udarca koji ide na dušu upravo golmana Onane.

Oglasi

McTominay je vratio dva gola prednosti za goste iz Engleske, ali Ziyech je ponovo pogodio iz slobodnjaka i ponovo gol ide na dušu Onane.

Bod domaćem timu donio je Akturkoglu, a do kraja utakmice Galatasaray nije imao snage da napravi potpuni preokret.

Nakon utakmice svjetlo dana ugledali su snimci Onane koji je bio u potpunom haosu i nije mogao da vjeruje šta se desilo.

Ten Hag po završetku utakmice stao odbranu svog golmana

Iako je Onana očiti krivac za dva od tri gola koja je primila njegova ekipa, a to nije prvi put ove sezone, Ten Hag je odbio da krivicu prebaci na njega.

"Pobjeđujemo i gubimo zajedno. Onana je dobro, nije sve do individualnih predstava. Te stvari se dešavaju i nekada prave uticaj na utakmicu i morate da preuzmete odgovornost. Ali uvijek je sve do tima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svi igrači koji su tu zaslužuju da igraju za Manchester United jer su zaista nevjerovatni igrači. Sretni smo sa golmanima koje imamo. Moraju da guraju jedan drugog", rekao je Ten Hag.

On je onako frustriran skinuo svoje rukavice, te ih bacio na travu, a onda je stavio ruke na glavu onako u nevjerici.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi