Niko više ne vjeruje u ono što priča Erik ten Hag - Novi izgovori, a United prolazi kroz muke
Foto - EPA

Nizozemac nakon Galate govorio o projektu

Niko više ne vjeruje u ono što priča Erik ten Hag - Novi izgovori, a United prolazi kroz muke

Midhat Šljivak

Manchester United je ispustio dva gola prednosti u Istanbulu protiv Galatasaraya. Imali su Crveni đavoli vodstva od 2:0 i 3:1, a na kraju su uzeli samo bod i nalaze se na korak od ispadanja iz Lige prvaka. Erik ten Hag nije zabrinut i tvrdi da projekat dobro napreduje.

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag tvrdi kako projekat tima s Old Trafforda dobro napreduje i da nema potrebe da se navijači brinu za budućnost.

Prema njegovim riječima u narednim godinama će United biti na pravom nivou i na vrhu svjetske fudbalske scene.

"Uvjeren sam da ćemo biti uspješni u narednim godinama, ali da bismo ostali u Ligi prvaka moramo pobijediti naredni meč", rekao je Erik ten Hag i dodaje:

"Pohvalit ću i iskritikovati tim u istom trenutku. Isto tako i sebe kritikujem jer nismo igrali dobro u odbrani."

Oglasi

United će u posljednjem kolu igrati s Bayernom. Pobjeda će im biti neophodna, a Nizozemac preuzima maksimalnu odgovornost ako dođe do ispadanja.

"Ja ću biti kriv ako ispadnemo. Naš projekat je u toku i napredujemo. Idemo u pravom smjeru, znamo gdje trebamo stići, koji su koraci potrebni i uvjeren sam da ćemo dugoročno biti uspješni."

"Večeras smo trebali uzeti tri boda. Sretan sam zbog načina na koji smo igrali, ali u istom trenutku moram kritikovati ekipu zbog loše odbrane. Ovo nije bilo dovoljno dobro jer ne možemo raditi takve greške kod 3:1", rekao je Ten Hag.

Manchester United za prolaz dalje treba pobjedu nad minhenskim Bayernom, ali će osluškivati rezultat u meču Copenhagena i Galatasaraya.

Sir Jim Ratcliffe mijenja stvari na Old Traffordu

Najbogatiji Britanac Sir Jim Ratcliffe ulazi u Manchester United kupovinom 25 procenata kluba za 1.3 milijarde funti.

Oglasi

Dolazak velikog navijača Crvenih đavola promijenit će brojne stvari na Teatru snova. Očekuje se da će biti dosta promjena unutar kluba, posebno u igračkom kadru.

Već u januaru se planira odlazak Casemira i Raphaela Varanea. Nisu se pojačanja od ukupno 112 miliona funti isplatila ovom klubu i sprema se njihov odlazak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, postoji mogućnost da još neki igrači odu već za mjesec dana. Bit će i pojačanja, no prave stvari se navodno čekaju tek narednog ljeta.

United je već 11. godinu bez titule u Engleskoj, san nikako da postane java kod navijača Crvenih đavola i vidjet ćemo kada će ovaj klub ponovo preuzeti vrh tabele.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Od pocetka sezone ima povrijeđenu kompletnu odbranu,dovedu Reguliona kao zamjenu za ljevog beka koji se povredio i nakon dvije utakmice i on se povredi,dovedu Hojlunda kao spica-povredi se,zadnjeg veznog Amrabata i on se povredi(pa igrac koji je otpisan McTomeni mora igrat,mladi igrac koji je imao strasmo kvalitetnu predsezonu Maiano se povredi i ukupno 13-14 povređenih itd itd.Veliki pehovi su pratili ManU kao i dodatne gluposti sa Sanchom,Anthonijem te za****ncije oko prodaje kluba i se ipak nalaze na 6 bodova od prvoplasiranog Arsenala.Nazalost LP je izgubljena ali borba za top 4 ostaje.ETH je odlican treba biti strpljiv i dati mu vremena koliko got mu je potrebno…GGMU
0 0
@Mel_Glupsonn nickname ti stoji pravo ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi