Oni se stvarno ne šale: Uspostavljeni kontakti Newcastlea i brazilske zvijezde!

Stiže prva veća zvijezda na St. James Park?

Oni se stvarno ne šale: Uspostavljeni kontakti Newcastlea i brazilske zvijezde!

E. Škorić

Dolazak bogatih vlasnika uveliko će promijeniti sudbinu Newcastlea.

Klub koji se posljednjih godina uglavnom bazirao na opstanak u ligi, imat će daleko veće ambicije u narednom periodu. Mašta se o Ligi prvaka, a oni najambiciozniji na St. James Parku vjeruju i u titulu u dogledno vrijeme, nadajući se da će postati "novi Manchester City".

Ipak, projekat je jasno na samom početku, a velike zvijezde ubrzo su se počele povezivati s popularnim Svrakama. Prema današnjim informacijama, krenulo se u ozbiljne pregovore sa Philippeom Coutinhom.

Brazilac se vraća sa posudbe iz Bayerna u Barcelonu, u kojoj također neće biti mjesta, pa će klub htjeti da ga proda, a Newcastle je, uz londonski Arsenal, najozbiljniji kupac. S obzirom na kapital koji dolazi u klub, čini se da je i najbliži trenutno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bayern nije bio spreman da plati 120 miliona eura odštetne klauzule, ali Barca je spremna da spusti cijenu, a Newcastle će pokušati da dogovori njegov dolazak u narednom periodu. On bi trebao da bude samo jedan od nekoliko zvijezda uz neko superzvučno trenersko ime koje će stići na St. James Park.

Top Komentari

NKZ1922
Ma kakvi kontakti ljudi?! Nema kontakta nikakvog dok ne budu preuzeti i zvanicno.. Gdje ste vidili da se tokom procesa preuzimanja kluba prave transferi?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi