Opardija: U Bugojno idemo bez imperativa

Metalleghe gostuje kod Iskre

Opardija: U Bugojno idemo bez imperativa

U okviru 26. kola Prve lige FBiH Metalleghe BSI će ove subote gostovati u Bugojnu kod Iskre.

Jajčani su trenutno na šestom mjestu prvoligaške karavane i već neko vrijeme ne znaju za poraz, pa tako s velikom dozom optimizma putuju na Jaklić, gdje će pokušati nastaviti seriju odličnih igara.

„U prošlom kolu smo odigrali dobru utakmicu i zasluženo savladali Bosnu. U Bugojno idemo bez imperativa, želimo se nadigravati i nadamo se nastavku pozitivnog niza", istakao je uoči utakmice fudbaler Metalleghea Ahmed Opardija.

U Bugojnu će Kraljevi biti oslabljeni zbog neigranja nekolicine standardnih provtimaca koji su povrijeđeni Jedan od njih je golman Mladen Kukrika, pa će na gol stati mladi Zejd Muratspahić, koji je u dosadašnjoj karijeri dvije godine proveo upravo u Iskri.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

„Znamo da je Iskri svaka utakmica presudna ukoliko žele ostati u ligi. Radili smo kvalitetno i bez opterećenja tokom ove sedmice. Očekujem pun stadion i otvorenu utakmicu"„ dodao je Muratspahić.

Utakmica počinje u 17 sati, a sudiće je Haris Poprženović iz Travnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi