Sarri sutra ostaje bez posla?

Otkaz u slučaju neuspjeha

Sarri sutra ostaje bez posla?

Iskusni italijanski trener Maurizio Sarri mogao bi sutra navečer ostati bez posla. 

To bi se trebalo desiti u slučaju neuspjeha protiv Lyona u osmini finala Lige šampiona.

Podsjetimo, Stara dama izgubila je prvi meč protiv Lyona u Francuskoj u februaru mjesecu sa 1:0 i sutra će u Torinu imati težak zadatak da prođe na Final eight turnir u Lisabonu.

Ako se to ne dogodi, Sarri će ozbiljno riskirati klubu, a brojni italijanski medji smatraju da će postati bivši nakon samo jedne sezone.

Podsjetimo, prošle godine Massimiliano Allegri je dobio otkaz iako je došao do četvrtfinala Lige prvaka, ali to se tada smatralo neuspjehom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zato mnogi smatraju da bni Sarri čak i u slučaju proslaska u četvrtfinale i onda ispadanja tamo opet mogao dobiti otkaz. Podsjetimo, protivnik Staroj dami u eventualnoj četvrtfinalnoj utakmici bit će bolji iz meča Manchester City - Real Madrid.

Za kraj samo dodajmo da je utakmica Juventus - Lyon na rasporedu sutra od 21.00 sati. U istom terminu revanš igraju i Manchester City - Real Madrid.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi