Šehić se oprostio, komentari pristižu: Oglasili se Džeko, Misimović, Barbarez, FK Željezničar...

Na objavi na Instagramu

Šehić se oprostio, komentari pristižu: Oglasili se Džeko, Misimović, Barbarez, FK Željezničar...

Esmer Oštraković

Nakon što je prije nekoliko dana Miralem Pjanić odlučio da se oprosti od reprezentacije BiH, danas je isto uradio i Ibrahim Šehić koji je u posljednjih nekoliko godina bio "jedinica" u našoj reprezentaciji.

Odlučio je Šehić da nakon 14 godina provedenih u reprezentaciji danas kaže zbogom kada je riječ o reprezentativnom fudbalu.

Prije nekoliko dana isto je uradio i Miralem Pjanić, a pitanje je da li će neko uraditi slično u narednom periodu. Šehić se oglasio na svom Instagram nalogu.

"Danima mislim šta da kažem i kako da počnem. Nevjerovatnih 14 godina je prošlo od prvog poziva za najdraži dres. Baš kao što je moj otac izgubio život braneći našu domovinu i ja sam je branio na svoj način, najbolje što sam mogao. 66 puta ponosno nosio grb BiH. Zahvalan sam svima koji su me na tom putu pratili, moja porodica, prijatelji, treneri i suigrači, od mene ste napravili boljeg čovjeka.A najveće hvala naravno ide najboljim navijačima BHF-u. Vi ste srce ove reprezentacije, hvala vam za sve", napisao je Šehić i dodao.

"Najljepše uspomene sam doživio, najveće radosti i tuge, uspjeh koji te digne u nebesa i poraz koji osjetiš u svakoj čeliji svoga tijela. Odlazak na Svjetsko, Kirin kup, dva puta prvi u grupi B Lige nacija, otkinuti bodove svjetskim i evropskim prvacima i još mnogo nezaboravnih pobjeda i utakmica."

Oglasi

"Imamo mi još mnogo toga za pokazati. Nadam se da će to biti ubrzo uz novog selektora koji nam je svima oduvijek bio uzor! Sergej Barbarez i čitav stručni štab koji je prošao sve što igrači prolaze sad, bit će vam najbolji mentori. Čuvajte nam Bosnu i Hercegovinu, a ja sam od danas najglasniji navijač. Volim te Bosno i Hercegovino. Jedna si Jedina".

Njegova objava privukla je i veliki broj komentara, a među prvima se oglasio Zvjezdan Misimović.

"Hvala ti Šeha", napisao je Zvjezdan Misimović uz emotikon srca.

"Brat", uz emotikon srca i zastavu Bosne i Hercegovine napisao je Edin Džeko.

Jedno srce ostavio je Sead Kolašinac, dok su objavu komentarisali i iz FK Željezničar, te su ostavili dva srca plave boje.

Oglasi

Srce je ostavio i Said Hamulić, baš kao i Senad Lulić.

"Ponos", uz srce napisao je Amer Gojak, a komentar "Znaš sve", uz naravno srce ostavio je Luka Menalo.

Također i novi selektor reprezentacije BiH komentarisao je objavu Ibrahima Šehića.

On je samo ostavio šest emotikona srca.

Top Komentari

SactownCali
Znalo se za ovo, da je ostao Savo nebi se oprostio ni Pjanic ni Sehic,.ovako znaju da je Barbarez autoriter da nece trpiti Hamburger, Alkohol, Torte itd sledeci je Dzeko...
2 0
velez mo
Osman Hadzikic mora biti broj 1 u Reprezentaciji.On je najbolji BiH golman.Barba on mora biti broj 1.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi