12

Komentari (12)

SactownCali
Znalo se za ovo, da je ostao Savo nebi se oprostio ni Pjanic ni Sehic,.ovako znaju da je Barbarez autoriter da nece trpiti Hamburger, Alkohol, Torte itd sledeci je Dzeko...
pjanke.sa
vedin
A glavni u vucanju po kafanama i restoranima se još nije oprostio! Kapitrnu šta čekaš?!
BoSniaN_BuLL
Treba pozvati mlade igrace i pogledati koji ima potencijal, ima anel husic (stoper), anel gigovic (sredina), muamer brajanac (napadac), muharem huskovic (napadac), esmir bajraktarevic(ofanzivni vezni ili desko krilo), serif berbic (golman), emin hasic (stoper), kenan bilalovic (vezni ofanzivni ili desno i lijevo krilo), emir derviskadic (vezni defenzivni), eldin dzogovic (stoper, moze igrati i desni bek), rasim bulic (vezni defenzivac ili stoper), vedad radonja (desni bek), adnan kanuric (golman), filip cuic (napadac), ja bi vise gledao na mladje igrace i buducnost a uvijek se jedan nadje sto ima potencijal, nemaju samo onako profesjonalni ugovor a mladi igraci!
BoSniaN_BuLL
Armin gigovic (vezni ili defanzivni vezni) ! A vedad radonja, anel husic, armin gigovic, emin grozdanic, dzenis burnic a pogotovo muharem huskovic i esmir bajraktarevic bi posebno pratio i uvijek zvao kad se reprezentacija okuplja, jer uce i tu se dobro pokaze potencijal igraca! Treba u strucnom stabu neko za mlade potencjalne igrace, da se ne ponavljaju problemi, sto je reprezentacija zadnji 8 godina imala!
velez mo
Osman Hadzikic mora biti broj 1 u Reprezentaciji.On je najbolji BiH golman.Barba on mora biti broj 1.
vedin
Kada mu pogledam karijeru mislim da bi bolje bilo pozvati Piplicu! Naš najbolji golman još uvijek je Begović, ali pošto je u godinama mislim da broj 1 treba biti Vasilj koji je za najmanje za dvije klase bolji od Hadžikića!
Convict
Mrs otac te hebo
Ledar
Raspada se klan
Nedim.
Sretno Šeha u nastavku karijere,hvala ti na lijepim stvarima koje si napravio za ovu selekciju.Bilo je lijepih stvari,samo ljudi su naši takvi od 50 dobrih stvari zapamte samo jednu lošu.Takvi smo mi.Samo jedno ti zamjerim,ti si profesionalac i dobar čovjek,trebao si to dostojanstvo sazvati konferenciju za štampu u Sarajevu,ili nebitno gdje i kao profesionalac se oprostiti od selekecije,to preko Instagrama opraštanje mi se ne sviđa,ipak se radi o selekciji,a ne o nekoj ekipi za turnir.
amza
Sad jos piric ostaviti samo vasilja privoliti kovacevica i jednog golmana iz domace lige i dosta je tih promasaja i klocina
fare87
Pojacao si repku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.