"Oprostio sam Spahiću što me ošamario"

Drmić se prisjetio sukoba sa Spahićem

"Oprostio sam Spahiću što me ošamario"

U martu 2016. godine bivši kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić našao se u centru pažnje nakon što je u javnost procurilo da je imao fizički sukob s Josipom Drmićem, tadašnjim saigračem iz HSV-a.

Pisali su Nijemci da je Drmić dobacio Spahiću nešto na našem jeziku, nakon čega mu je prišao bh. fudbaler i ošamario ga, a veći obračun je spriječen zahvaljujući brzoj reakciji ostatka svlačionice.

Švicarski reprezentativac bh. porijekla se u razgovoru za Hamburg Morgen Post prisjetio konflikta, kazavši, između ostalog, kako je oprostio Spahiću i da mu želi sve najbolje. 

"Bila je to velika priča, ali smo kasnije obojica pronašli svoj put. Oprostio sam Emiru i želim mu sve najbolje", izjavio je Drmić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bez obzira na sve, Drmić je istakao kako epizodu u HSV-u pamti po dobrom...

Top Komentari

Korisnik
Spaha je žešći klošar
3 9
master
Ovo mi zvuči kao iz filma Balkanski Špijun...''Moj brat Đuro će ti oprostit što te je tukao'' :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi