Balotelli: I onda se pitate zašto nisam u Seriji A?

Brojni negativni komentari na račun napadača

Balotelli: I onda se pitate zašto nisam u Seriji A?

Edmir Škorić

Mario Balotelli se oglasio nakon silnih kritika koje su mu upućene zbog toga što se udebljao.

U minulom prijelaznom roku Balotelli se povezivao s brojnim klubovima, međutim na kraju je odlučio ostati u Nici, a sezonu koja mu je predstoji očigledno nije ozbiljno shvatio.

Pojavile su se fotografije Marija na kojima se jasno vidi da se udebljao, dobio je preko 10 kilograma, a Roberto Mancini ga je odlučio smjestiti na tribine za duel s Portugalom.

Kada je Sky Italia objavio Blaotellijevu fotografiju, ispod su bili brojni komentari koji nisu baš nimalo pozitivni kada je Mario u pitanju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čitajući komentare ljudi i vidjeti koliko me mrze u Italiji je stvarno lijepo. Kada stvari krenu dobro, nadam se da će me i dalje mrziti i da me neće podržavati. Mislim da je sada svima jasno zašto se nisam vratio u Seriju A", kazao je Balotelli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti