Malo ko može da se pohvali smislom za humor kao Balotelli

Malo ko može da se pohvali smislom za humor kao Balotelli

E. Škorić

Dosta polemike podigla je informacija da je Mario Balotelli tokom ljeta dobio desetak kilograma.

Balotelli je trebao da pređe u Marseille, ali je na kraju ostao u Nici, ali se na okupljanju italijanske reprezentacije pred duele s Poljskom i Portugalom pojavio sa preko 100 kilograma.

Dobio je šansu protiv Poljske, ali nije opravdao očekivanja, pa je na tribinama proveo naredni duel s Portugalom, a javnost u Italiji kritikovala ga je i ismijavala.

Sada se Balotelli oglasio, pokazao svoj smisao za humor objavivši selfie na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Kažnjem sam zbog prevelike težine? Pogledajte tijelo koje imam! Smihješno je da pričate o mojoj prekomjernoj težini", napisao je Balotelli uz objavljenu montiranu fotografiju.

Top Komentari

hame
bih mama hause
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti