Optužio ga čak i saigrač: Diego Costa voli da vara

Nespretna izjava Francuza

Optužio ga čak i saigrač: Diego Costa voli da vara

Diego Costa je svojim ponašanjem na utakmici protiv Arsenala izazvao mnogo medijske pažnje.

Poznat kao fudbaler sa kratkim fitiljem, ako ga uopšte i ima, Costa je izuzetno kontroverzan, i mišljenja oko njega su uvijek podijeljena. Dok ga manjina podržava, veliki broj sportske javnosti smatra da njegovo ponašanje ne priliči jednom sportisti.

Costu su kritikovali mnogi, a pridružio im se čak i njegov saigrač iz Chelseaja Kurt Zouma. Mladi Francuz očigledno nije vješt u davanju izjava, pa je možda i slučajno okrivio svog prijatelja iz svlačionice.

"Nisam iznenađen time što se desilo. Diego Costa je van terena sjajan momak, ali stalno pokušava da vara. Svi znamo Diega, to je njegov način da izbaci protivnika iz takta i natjera ga da reaguje i zaradi karton", izjavio je Zouma.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Diego Costa je napravio šou na Stamford Bridgeu, kada je 'zaratio' sa dvojicom fudbalera Arsenala. Najgore je prošao Gabriel Paulista, koji je isključen nakon što je loše podnio Costine provokacije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.