Orašje se pojačalo, stigla još dvojica fudbalera

Visoke ambicije u narednoj sezoni

Orašje se pojačalo, stigla još dvojica fudbalera

U narednoj sezoni Orašje će važiti za jednog od pretendenata za viši rang.

Dolaskom Mate Naretljaka u ovom klubu pušu neki novi vjetrovi, igrački kadar sve je kvalitetniji, a rubrika 'dolasci' brojnija je za nova dva imena - Ivana Sulića i Azera Kozića.

Sulić ima 21 godinu i po vokaciji je napadač, a u Orašje dolazi nakon što je prethodno igrao za Igman, Novi Travnik i Brotnjo, dok je Kozić (19) prethodno nastupao za mlađe selekcije Zrinjskog.

Pomenuti fudbaleri po dolasku istakli su zadovoljstvo, nadajući se da će opravdati povjerenje i pomoći Orašju da ostvari ciljeve zacrtane u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovog ljeta u Orašje su, podsjetimo, stigli Antonio Vidović, Nikola Šarkanović...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi