Živković opravdao povjerenje struke: Zadovoljan sam, ali uvijek ima mjesta za napredak

Mladi golman sjajan na golu Labudova sa Save

Živković opravdao povjerenje struke: Zadovoljan sam, ali uvijek ima mjesta za napredak

S. Mlaćo

Orašje će i naredne sezone igrati u Prvoj ligi Federacije BiH. Popularni Labudovi sa Save trenutno se nalaze na šestom mjestu sa 41. osvojenim bodom.

Priliku na golu Orašja u posljednjih devet meča dobio je mladi čuvar mreže Marko Živković (20), te istu opravdao veoma brzo.

Pokazao je da stručni štab nije pogriješio i da se na njega u budućnosti može računati u svakom pogledu.

"Dobio sam priliku protiv Bosne u Visokom i od tada sam standardan na golu Orašja. Za sada sam zadovoljan svojim nastupima. Treniram redovno i u formi sam, ali uvijek ima mjesta za napredak", ističe Živković za SportSport.ba.

Do kraja sezone su ostala još dva kola, a Orašje želi osvojiti što veći broj bodova i završiti u gornjem dijelu tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ozbiljno shvaćamo obje utakmice i očekujemo nove bodove. Ekipa radi naporno i svi vjerujemo u uspješan kraj", dodao je Živković.

Živković potiče iz sportske porodice i predviđa mu se kvalitetna karijera, a treba istaći da je jedan dio do sada proveo i u Njemačkoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi