Ordagić podijelio zanimljivu uspomenu iz 2012. godine: "E moj Amere..."
Odmara u društvu svog nekadašnjeg trenera Nermina Džanića

Na današnji dan potpisao za NK Zvijezda

Ordagić podijelio zanimljivu uspomenu iz 2012. godine: "E moj Amere..."

Edmir Škorić

U decembru 2017. godine Amer Ordagić je kao jedan od najboljih igrača Premijer lige BiH napustio Slobodu i potpisao za norveški Brann.

Prva godina u Norveškoj za 26-godišnjeg veznjaka je bila izuzetno teška, spominjao se i povratak u BiH, ali je na kraju ostao te izgleda napravio pravu stvar.

Uslijedio je period boljih igara, pa je sada izvjesnije da će ostati u inostranstvu.

Inače, Ordagić je ponikao u Gradini iz Srebrenika, a 2012. godine je potpisao za Zvijezdu, odakle je kasnije prešao u Slobodu.

Ordagić je podijelio zanimljivu objavu na Facebooku, upravo onu kada ga je Zvijezda predstavila kao svoje pojačanje.

Novi igrač u redovima NK Zvijezda Gradačac je mladi i perspektivni, sada već bivši igrač OFK Gradina Srebrenik, Amer Ordagić. Ordagić, koji je rodjen 1993 godine, potpisao je vjernost našem Klubu na rok od 3 godine i on je prvo zvanično pojačanje zimskog prelaznog roka. Vjerujemo da će Ordagić opravdati epitet kvalitetnog fudbalera i da će dati svoj maksimum na terenu", objavila je NK Zvijezda na današnji dan prije sedam godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"E moj Amere" napisao je Ordagić na Facebooku prisjećajući se starih uspomena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi