Zove se Đavolja beba i proganja slavne fudbalere: Prvi strahuje, drugi pije tablete, a tek treći...

Sada joj prijeti zatvor

Zove se Đavolja beba i proganja slavne fudbalere: Prvi strahuje, drugi pije tablete, a tek treći...

A. Čaušević

Izvjesna influrenserica koja je sama sebi dala nadimaka "Đavolja beba" se suočava sa odlaskom u zatvor nakon što je uhodila zvijezde Premiershipa, a na meti su joj uglavnom bili fudbaleri Chelseaja.

Orla Melissa Sloan (22) priznala je krivicu za optužniccu za uznemiravanje bez nasilja i dvije za uhođenje na Prekršajnom sudu u Westminsteru u srijedu. Sudu je rečeno kako je Orla navodno "bombardirla" Masona Mount i Bena Chilwella iz Chelseajea, te Billyja Gilmoura iz Brightona telefonskim pozivima i porukama.

Sloan koja na Instagramu ima preko 81.000 pratitelja, pozvana je na zabavu nakon što je razgovarala s Chilwellom preko Instagrama. Međutim, saigrač iz Chelseaja Mount bio je taj s kojim je Orla spavalao i par je "sporadično" razgovarao preko Instagrama šest mjeseci.

Tužitelj Jason Seetal rekao je da je par ostao u kontaktu sve dok Mount nije "odlučio da veza neće napredovati".

Orla Melissa Sloan na sudu priznala krivicu

Tvrdilo se da je Orla bombardirala zvijezdu Chelseaja porukama, mijenjajući svoj broj 21 put dok je engleski reprezentativac nije blokirao.

Na sudu je rečeno da je Orla Mountu poslala poruku koja je glasila: "Više ne kupujem hranu kako bih mogla dobiti više brojeva," sa snimkom zaslona koja potvrđuje da je potrošila 12,99 funti na novi broj. Rekla mu je: "Moraš se izviniti ili ćeš otključati novi lik - Đavolju bebu"

Oglasi

Dalje je rečeno kako je Mount bio u strahu da će se "Đavolja beba" nenajavoljno pojaviti na treningu Chelseaja te mu tako prouzrokovati probleme.

Orla je također Gilmoura bombardirala porukama i nastavila ga je uhoditi kada je otišao iz Plavaca u Brighton prošlog ljeta.

Sud je čuo kako je Gilmour kratko pisao Orli nakon što su se sreli na jednoj kućnoj zabavi, ali je on tada pokušao prekinuti kontakt.

Influenserica iz Engleske je spremna na sve

Gilmour je bio prisiljen izbrisati sve svoje prijatelje i porodicu s Instagrama kako Orla ne bi mogla kontaktirati s njima. Na sudu je rekao: "Nisam mogao spavati i morao sam uzimati tablete za spavanje što je utjecalo na moje nastupe"

"Biti sam u novom gradu u kojem nisam imao prijatelje ili porodicu jako me izolirala. Orla je osoba koju sam jednom sredo na na kratko vrijeme."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Priznala je da je uhodila Mounta između 19. juna 2022. i 28. oktobra i Gilmoura između 10. septembra 2022. i 28. oktobra. Orla je također priznala krivicu za uznemiravanje Chilwella bez nasilja između 20. i 29. oktobra.

Navodno je Orla otvorila Instagram račun pod imenom DevilBaby_10, koji je koristila za objavljivanje fotografija Chilwella s drugim ženama. Influencerica je odbila komentirisati slučaj - a presuda će joj biti izrečena 20. juna.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1660808179
Kakva bolest
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi