Starijem gospodinu u teretani spadao šorc, a ni slutio nije ga snima i ismijava zvijezda Chelseaja

Mudryk dobio žestoke kritike zbog objavljenog videa

Starijem gospodinu u teretani spadao šorc, a ni slutio nije ga snima i ismijava zvijezda Chelseaja

Endin Čaušević

Mykhailo Mudryk početkom godine stigao je iz Shakhtara u Chelsea za čak 70 miliona eura, ali se nije proslavio na Stamfrod Bridgeu od svog dolaska. Često je na meti kritika, a ovaj put našao se na stubu srama zbog videa kojeg je objavio dok je trenirao u teretani i odlučio je da ismijava jednog starijeg gospodina.

Ovaj 22-godišnjak važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Ukrajini, te je Shakhtar uspio da zaradi nevjerovatnu sumu novca od njegovog transfera koji se desio sredinom januara.

Mudryk je prvo bio na korak od prelaska u Arsenal koji je doduše nudio manje novca, no kada je stigla ponuda Chelseaja više nije bilo dileme za koga će Ukrajinac potpisati.

No, dolazak na Stamford Bridge pretvorio se u noćnu moru jer Mudryk nema minutažu koju je očekivao, ali i kada je na terenu ne pruža baš blistave partije. Često je na meti kritika jer je plaćen ogroman novac, a još uvijek nije pokazao dio magije koju mnogi kažu da posjeduje.

Ono po čemu je Mudryk poznat jeste da je dosta aktivan na društvenim mrežama, a to se posebno odnosi na Instagram.

Međutim, ovaj put je 22-godišnjak zaista pretjerao jer je svojom objavom izazvao lavinu kritika i negodovanja.

Oglasi

Naime, igrač Chelseaja bio je u teretani gdje je obavio trening, ali u jednom trenutku vidio je starijeg gospodina kako vježba sa svojim trenerom i pokušava da ostane u formi i što boljem zdravstvenom stanju.

No, prilikom jedne vježbe imao je problem jer su mu spadali šorc i gaće, a to je Mudryku bilo smiješno i odlučio je da napravi video koji je objavio na svom Instagram storyju ne sluteći kakvu reakciju će izazvati.

Mnogi su mu poručili da je pretjerao i da se stariji ljudi ne trebaju ismijavati, te da je video koji je objavio zaista njegov najveći životni poraz.

Jedan od fitnes trenera ga je posebno iskritikovao i održao mu lekciju, a iako je Mudryk kasnije izbrisao taj video kada je vidio kakve komentare i poruke je dobio već je bilo prekasno jer je to postala glavna tema javnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ili mu pomozi ili gledaj svoja posla i skloni taj prokleti telefon", rekao je, između ostalog, fitnes trener Joey Swoll u objavi koja je postala hit na Twitteru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi