Ornek objavom 'bocnuo' sunarodnjaka na klupi Čelika: Jasna poruka nakon jučerašnjeg meča...

I dalje prati zbivanja u zeničkom premijerligašu

Ornek objavom 'bocnuo' sunarodnjaka na klupi Čelika: Jasna poruka nakon jučerašnjeg meča...

S. Mlaćo

Čelik je jučer pred svojim navijačima poražen od Zrinjskog sa minimalnih 1:0 i tako i definitivno otpao iz borbe za Evropu.

Zeničani u posljednje vrijeme pružaju veoma loše partije, a dodatni problem im predstavlja to što na provostepenoj Komisiji za licenciranje nisu dobili licencu za narednu sezonu Premijer ligu BiH.

Mogući odlazak najavio je i trener Cihat Arslan koji je na klupi zeničkog premijerligaša naslijedio Adnana Orneka.

Adnan Ornek, bivši trener Zeničana, nedavno je za SportSport.ba priznao da prati dešavanja na Bilinom polju.

Sada je to dokazao objavom na Instagramu. Naime, Ornek je postavio fotografiju od ranijeg duela ova dva tima kada je on predvodio Čelik i kada su tribine Bilinog polja bile skoro ispunjene, ali i fotografiju sa jučerašnjeg meča gdje je na stadionu bilo tek hiljadu gledalaca.

Ornekova poruka sasvim je jasna, te je očigledno odlučio da 'bocne' sve one koji njegov boravak na klupi Čelika smatraju neuspješnim, ali i svog sunarodnjaka Arslana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

andi
Pa ORNEK nemože ni đamijsku ekipu voditi a kamoli Čelik,da je čovjek zalutao u klub vidi se iz aviona,i on i Arslan,a da ovaj papak je posebna priča mister OLGUN,,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi