Osam od osam: Novi gol Koljića za Craiovu
Elvir Koljić je u redove rumunskog prvoligaša, podsjetimo, stigao ljetos iz Krupe gdje je također pružao fenomenalne partije (Foto: Universitatea Craiova)

Bh. napadač briljira u Rumuniji

Osam od osam: Novi gol Koljića za Craiovu

Bh. napadač Elvir Koljić nastavlja sa sjajnim predstavama u dresu rumunske Craiove.

Gotovo da nema kola u Rumuniji u kojem Koljić ne postigne gol, a izuzetak nije bila ni današnja utakmica protiv Poli Iasija u kojoj je njegova Craiova kao gost slavila s visokih 3:0.

U prvom poluvremenu pogodaka nije bilo, da bi već u drugoj minuti nastavka Mateiu pogodio za vodstvo Craiove. Samo pet minuta kasnije rezultat je udvostručio Mitrita, da bi ovaj igrač u 70. minuti asistirao Koljiću za, ispostavit će se, konačan rezultat.

Koljić je igrao sve do 73. minute kada je zamijenio Rocha, a ovo mu je ujedno bio osmi ovosezonski gol u osam odigranih utakmica.

Top Komentari

niko nikovic
Nisi shvatio ironiju.Kodro igra vrlo malo, ali mu je stari Meho bio saigrač Prosinečkom u Barseloni 1995/1996, vjerovatno je to prevaga za poziv Kodri.Samir Memišević, standardan i jedan od najboljih defanzivaca u Holandiji, također ne dobija poziv
26 5
Benjamingst
Realno Koljic je trebao biti na spisku a Kenan Kodro ne. Ili Robert ima svoj stav da Koljica, Hajrovica itd da nastave igrati jos bolje...
22 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi