8

Komentari (8)

user1637387090
Napravio je odličan poslovni potez, ali istina je da u Kinu odlazi kad je postalo jasno da neće postati veliki svetski igrač i da mu karijera stagnira.
Alijinsadakar
emial766
Jest ovde bi raja rekla ne za 2-3 puta vecu platu da vam ponudi. I da je ostao u Evropi nebi napravio neki trag. Tamo ga mozda budu pamtili i kao legendu cak i poslje fudbala moze koja reklamica past za veliku lovu
stranputica
Pa nije imaš baš TAKO dobar ugovor: How much did Oscar earn at Chelsea? Oscar was reported to have signed a four-year contract with a weekly salary of £400,000, equivalent to an annual salary of £20.8 million (US$26.5 million). The contract placed Oscar amongst the highest paid footballers in the world, annually during his 4-year tenure with the club. Jedva MILION maraka heftično, doduše bruto. I ostane mu samo 500.000KM sedmično......nije ni čudo da je otišao u Kinu :) Doduše tamo se vjerovatno može preskočiti malo poreza....Pozdrav!
roki-rokic
Sve i jedan bi isto uradio.Za lovu se ne igra se za klikere.Sto mali Cifut ne opsta u Barseloni za dzaba nego ode da pokupi sto se moze jos uzeti. Momak iskren i svaka mu cast na ovom.
SeoRusilac
U Chelseaju je inače igrao za kikiriki pa bi bio siromašan u starosti
Zulfikar
Pa ne bas za kikiriki ali za mozda 2-3x manju lovu.
bk123
al bar iskreno kaže što bi učinilo 99% igrača ,samo što bi poslje sve umotavali u celofan...ovo je iskreno i zato mi je draži
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.