Oscar poslao poruku navijačima Chelseaja

Nakon iznenadnog odlaska u Kinu

Oscar poslao poruku navijačima Chelseaja

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Oscar prije nekoliko dana napustio je Chelsea i svoju karijeru nastavit će u redovima kineskog Shanghaija.

Oscar je na veliko iznenađenje odlučio da napusti londonski klub, te prihvati bogatu ponudu iz Kine. Plavci su zaradili oko 60 miliona funti, a brazilski fudbaler trebao bi postati jedan od najplaćenijih fudbalera na svijetu.

Iako je proslavio tek svoj 25. rođendan čini se da je Oscaru prioritet da novčano osigura svoju budućnost, nego da se dokaže na najvećem nivou svjetskog fudbala. Nakon odlaska u Kinu ovaj fudbaler je poslao poruku navijačima Chelseaja.

"Želim se zahvaliti navijačima Chelseaja na podršci. Bila mi je čast biti dio ovog velikog kluba s kojim sam osvojio nekoliko trofeja. Chelsea će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu", poručio je novi fudbaler Shanghaija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi