Lampard: Želja mi je da se vratim u Chelsea
EPA

Postao slobodan igrač

Lampard: Želja mi je da se vratim u Chelsea

Legendarni engleski fudbaler Frank Lampard ne krije da bi se volio vratiti na Stamford Bridge. 

Lampard je u prošlosti proveo 14 godina u Chelseaju i smatra se klupskom legendom, a sada kada je nakon razilaženja sa New York Cityjem postao slobodan igrač ne krije da bi se volio vratiti u London. 

"Ja sam uvijek tu za Chelsea, kao John Terry. Imam spremnu sezonsku kartu, tako da ću svakako biti tu, gledat ću ih i bit ću u bliskom kontaktu. Što se tiče opcije da budem tu i kao igrač, to nije u mojim rukama i ne mogu više ništa da učinim od ovog", kazao je Lampard i dodao:

"Ipak, potpuno sam opušten po tom pitanju, ako se pojavi ponuda, ja ću je prihvatiti. Svakako da bih volio da ponovo zaigram za Chelsea", priznao je iskusni Lampard. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi istaknuti da je Lampard za Chelsea odigrao 648 utakmica. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi