5

Komentari (5)

Da, ali ako ode Sunjic u daleku Kinu trebamo racunati da smo izgubili jednog dobrog reprezentativca BiH, ubijedjen sam da Bajevic ne bi volio da je Sunjic u dalekoj Kini.
zvjezdan10
Mnogo drag igrač.
Penderinos
Odi uzmi pare i vrati se u Zrinju da završiš karijeru tamo ! Čekamo te care
spectron
Pa normalno da nije mogao da odbije kad će imati lijepu svoticu na debitnom računu :) Mislim da je mogao negdje bolje otići,a ne tamo.Realno može Šunja ako ništa u Belgiji,Holandiji,Švicarskoj,Njemačkoj hladno da igra.Opet moje mišljenje....Jer ko ode u Kinu,ide radi novca,to znaju i ptice na grani.Relno šta je ta kineska liga,nikakvih specijalnih takmičenja nema,ali sve u svemu sretno Šunja care gdje god igrao :)
user1022
Bravo Sunka legedno. Ako nista uvijek si bio discipliniran i zasluzio si ovo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.