Osiguranje zaustavilo dječaka, ali Messi se vratio da mu potpiše dres

Pokazao klasu

Osiguranje zaustavilo dječaka, ali Messi se vratio da mu potpiše dres

Endin Čaušević

Lionel Messi donio je sinoć Barceloni bod na gostovanju protiv Seville (2:2) iako je katalonski klub pet minuta prije kraja utakmice imao dva gola zaostatka.

Messi je sinoćnji meč započeo s klupe, ali je Ernesto Valverde bio primoran da ga uvede u igru kada je Sevilla povela sa 2:0. Iako se činilo da će Barca biti poražena prvi put u sezoni na kraju se to nije desilo jer su gosti na krilima Argentinca uspjeli za samo minutu da poravnaju na 2:2.

Argentinski fudbaler pokazao je klasu i prije početka utakmice kada je jedan dječak želio njegov potpis, ali ga je osiguranje zaustavilo. Ipak, Messi se vratio kako bi potpisao njegov dres čime je oduševio javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi