23

Komentari (23)

semano1
Ljudi šta se prepirete..malo razmislite..na koji način je rekao..svatit će te da je u pravu..zar nije lakše sa Sarajevo nego ostalim..ili njima sa Željom.. zar ti treba veći motiv od gradskog rivala..
frkt
Trazili su odgodu derbija dobili su ku**inu
Lafac
Hahahaah Brki opasnija Krupa od Sarajeva hahahah upravu je 100%
tbra
Hahahahhahahahahaha
user1597849779
Tumbe1976
Vinko ovu izjavu uvecaj i zalijepi u svlacionici. Neka bode oci igracima da vide koliko ih omalozava konj sa krmetnjaka.
hogar.strasni
Treba nauciti citati sa razumijevanjem. Covjek aludira da igrace ne treba motivirati protiv Sarajeva ili neke druge jace ekipe, nego su problem tzv. manji klubovi. Jest da si pitar, ali ovo bi i dijete u prvom osnovne skontalo.
Shex79
@hogar.strasni zasto mu objasnjavas ? Ko ima iole mozga shvatit ce. Pa sve i jedan normalan navijac sarajeva ce shvatiti da ovdje Amar nije rekao nista lose, vec naprotiv. Lakse igrati protiv ekipe koja hoce da igra nego one koja dodje i brani se. Ali džaba da objašnjavaš nekome ko je ograničen kao balkon.
kenonitos
Sta ima Dudicu ...
Ivica_Osim8
Nije rekao da je lakse igrati sa Sarajevom nego s Krupom, zato sto je Krupa "jaci i bolji" tim, vec jednostavno Zeljo je ko reprezentacija koja igra dobro portiv i popbijedi npr Spaniju, a izgubi od Kipra
Denchi
"a generalno nije to da izgubiš od slabijeg i kaže podcijenio si ga." Znaci sa Mladosti ste tu negdje po kvaliteti? Slazem se! Eh da vas neko kupi pa da dovedete finih igraca pa da vam rezultati ne zavise od motivacije!? I to je lijepo, samo kad bi znali kakav je to sjajan osjecaj...
E.Car
Kakav je osjećaj biti vjetnamska *****????
tbra
Tu smo negdje sa kvalitetom sa mladosti? Nisi ni ti dobar.
E.Car
Nemoj ih Brko, odvezat će mi se pupak. Hehehehe
E.Car
Koja me pi.zda prijavljuje za komentar, neka komentarise i iznosi argumente ako ih ima, neka me provocira ali neka se ne ponaša kao ljigavac. Piz.do javi se ko čovjek
Brazuka
NKZ1922
Ovaj je izgubio kompas
PlavaPorodica
I rezultati to govore Amare ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.