19

Komentari (19)

Lafac
Amar je kralj!!
nijepoznat
Samo_Realan
Nemoj Zeljovci da komentariše pitarske il neke članke o ostalim klubovima ne budite pitari i rodjeni tastatura ratnici
Rekorderi
Višegodišnji sexualni zlostavljač malih vijetnamskih bindica
Rekorderi
Ajajaj kako samo lagiš. Te godine je bio Zrinjski sa kupljenom titulom u Bijeljini. To opet ne mijenja činjenicu da vas ovaj dotični gospodin zlostavlja već godinama. A ti možeš da živiš u laži kao ovoj u tvom gornjem komentaru, međutim, vi ste navikli na to.
SrcuDragaBojaPlava
VenamaHrabrih
Ne možete dobit titulu iz '46. između ostalog zato što ste aktivno učestvovali u NDH ligi. Ako je Ustav Bih nastao na tekovinama AVNOJ-a, a jeste i ako su antifašističke vrijednosti utkane u taj isti Ustav, a jesu, nemate šanse.
Rekorderi
Lažljiva polupismena bindice, Željezničar NIKAD!!! nije igrao ligu NDH a pogotovo se ta liga nije igrala 46'. Bio klub iz Zagreba koji se zvao Željezničar koji je igrao tu ligu. Iz Sarajeva je igrao Đerzelez, SAŠK i HŠK Hajduk. Znači knjiga a ne šiša, moja mala polupismena bindice
kenonitos
Ti si definitivno nepismen ili glup,bio je HŠK ŽELJEZNIČARSKI(ZAGREB),a od sarajevskih klubova bio je SAŠK(SARAJEVO),DJERZELEZ(SARAJEVO) I HŠK HAJDUK(SARAJEVO).
budimo_realni
Kako takve gluposti valjas dodice?
PlavaPorodica
dragonBH
Chwilla
Divi sto ga komplexi pucaju na sabahu ???
dragonBH
Ma samo mi krivo sto je ukro Blazevica od Celika i nece biti kaznjen :)
Rekorderi
Haj' ne rise bogati. Nema šanse da išta uradiš mimo pravila o registraciji igrača jer su pravila i obaveze prema igračima nametnuta od strane UEFA-e toliko rigorozna da nemaš ni zareza mogućnosti za to. E sad, ako je tebi tako lakše :) Vidijeli smo svi kako je Želji prošao u kvalifikacijama za Ligu Evrope zbog neispunjavanja obaveza (u našem slučaju se radilo o treneru)
Rekorderi
kenonitos
Majstore nema sta da ti bude krivo,kad u Celiku budu igraci placeni za ono sto rade nece bjezati iz njega. A onda je neko drugi kriv za to...
blue21
Ti on sestwicu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.