Osim ne štedi Plave, odrađen novi trening, danas protiv Varaždina

Bogičević i E. Šehić na poštedi

Osim ne štedi Plave, odrađen novi trening, danas protiv Varaždina

Samir Mlaćo, foto: Samir Mlaćo

Nakon jučerašnje visoke pobjede nad Kamešnicom (10:0), nogometaši Željezničara nastavili su sa pripremama u Livnu.

Amar Osim ne štedi svoje izabranike, pa je već jutros odrađen novi trening. Nogometaši koji su jučer nastupili protiv člana Druge lige Jug ranije su završili svoje obaveze, dok su ostali odradili kompletan trening u visokom ritmu.

Osimovi pomoćnici Mulaosmanović, Memić, Šerbo, te Karić koji je radio sa golmanima, imali su svoje zadatke, a sve za sada protiče po planu i programu.

Individualno zbog lakših povreda radili su iskusni Jadranko Bogičević, te mladi Eldar Šehić, ali očekuje se da će ubrzo biti u punom pogonu.

Plavi će već večeras odigrati prijateljski meč u Livnu protiv novog člana 1.HNL, ekipe Varaždina, koja se nalazi na pripremama na Kupresu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Biće to kvalitetna provjera za Željezničar, a još uvijek nije poznato u kakvom će sastavu istrčati Plavi u večerašnjem meču koji počinje u 18:30 sati.

Podsjetimo, Željina ekspedicija se u Sarajevo vraća 04.07. kada je zakazan meč na Pecari protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Kako ne štedi, a dvojica na poštedi
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi