Osim sa Al Kharitiyathom u osmini finala Emir Cupa

Bolji od Qatara

Osim sa Al Kharitiyathom u osmini finala Emir Cupa

A. Beganović

Al Kharitiyath kojeg s klupe predvodi najtrofejniji bosanskohercegovački stručnjak Amar Osim plasirao se u osminu finala Emir Cupa.

Nakon što su osigurali ostanak u društvu najboljih katarskih klubova izabranici Amara Osima su se uspjeli plasirati u osminu finala Emir Cupa.

U šesnaestini finala s minimalnih 1:0 su savladali Qatar s kojim su se do posljednjeg sudijskog zvižduka u prvenstvu borili za ostanak.

Jedini pogodak na susretu postigao je Mahmoud Saad u 26. minuti, a u osmini finala Al Kharitiyath će snage odmjeriti sa Al Arabijem koji je prvenstvenu trku okončao na 8. mjestu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi