7

Komentari (7)

K79
Kjosevski će u 2 ligu turkske da bude zamjena Sehicu
DamirT
Cuj iza Ibrahima Sehica hahahah.Taj je u repki na osnovu menadzera i zbog toga sto igra u Zelji.On nema kvalitet ni za Krupu.U reprezentaciji je drugi golman Kenan Piric,pa i Jasmin Buric je duplo bolji golman od rupe sa Grbavice samo sto on nema dobrog menadzera da ga moze ugurat u repku.
nickizedostizeko
Burić koji je u Lechu već 11 godina nije dobio priliku, čak i kad su igrali ligu prvaka. Jebiga, smeta im što je zeničanin i nema jakog menadžera koji je u dogovoru sa savezom i sarajevskim klubovima. A Kjosevski je golman za premijer lige, dalje ne može, osim ako će u divlje lige ići kao što je naša. Jedan Pirić ne brani prije Kjosevskog a igra u 5 puta boljem klubu.
che_guevara1
Trener najtrofejnijeg bh. kluba... ? WTF ? Još uvijek vas 1.april drži ?
Avayan
A imaju 11 godina staza u drugoj ligi u bivsoj jugoslaviji, gdje su se jedne godine cak borili za opstanak u drugoj ligi hahahahahah
mosaljozemosaplavo
najtrofejniji nego sta, nego prati svoj maleni klub mani se Zelje
Avayan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.