"Imao sam poziv Uniteda, ali vidio sam šta se desilo Zahi i Ighalu"
Foto - EPA

Osimhen odbio Crvene đavole

"Imao sam poziv Uniteda, ali vidio sam šta se desilo Zahi i Ighalu"

Midhat Šljivak

Ekipa Manchester Uniteda pokušala je u svoje redove dovesti sjajnog nigerijskog napadača Victora Osimhena.

Ovaj 22-godišnjak igra zaista fenomenalno u dresu Napolija, a nakon što je eksplodirao kao član Lillea, dobio je brojne ponude.

Tražio ga je Manchester United, ali Osimhen se odlučio otići u Napoli i nije pogriješio.

"Zvao me Manchester United, ali nisam želio da budem nebitan u ovoj fazi karijere. Vidio sam šta se ranije događalo sa Zahom i Ighalom i odbio sam ponudu", rekao je sjajni napadač i dodao je:

"Neću reći ništa drugo za klub. Želio sam igrati i napredovati, a ne sjediti na klupi", poručio je sjajni napadač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osimhen je u dresu Napolija odigrao ukupno 42 meča i postigao j 19 golova. Prethodno je za Lille zabio 18 golova u 38 nastupa, a u belgijskom Charleroiju je imao 20 golova u 36 nastupa.

Jedino je razočarao u dresu Wolfsburga gdje u 16 mečeva nije zabio gol, ali bio je još tinejdžer i nije dobijao pravu šansu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi