Osimhen prošao ljekarski pregled, potpisuje danas ili najkasnije sutra

Napoli dovodi mladu zvijezdu

Osimhen prošao ljekarski pregled, potpisuje danas ili najkasnije sutra

E. Škorić

Prema izvještajima u Nigeriji, Victor Osimhen je prošao ljekarske preglede i završava transfer u Napoli.

Dvadesetjednogodišnji nigerijski napadač će iz Lillea u Napoli preći za 80 miliona eura, a šef Omasporta Oma Akatugb u Nigeriji tvrdi da je samo pitanje trenutka kada će sve biti kompletirano.

Za mladog ofanzivca zainteresovani su bili još Liverpool i Manchester City, ali je na kraju Napoli bio najkonkretniji i dobit će priliku da potpiše "zvijer" koja je oduešvila partijama u Francuskoj prošle sezone.

On je na 38 mečeva ukupno postigao 18 golova uz šest asistencija, a njegov transfer bi mogao da bude zvaničan najkasnije sutra.

Top Komentari

Mele
Drma ih korona bas, seru se sa milionima...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi