Osjećanja su pomiješana kod Salaha: Gol iz kornera zasjenila je ružna vijest
Salah traži prošlosezonsku formu, ali gol kojeg je danas zabio direktno iz kornera dat ćemo puno samopouzdanja. Ipak, sve je zasjenila povreda u finišu

Povrijedio se u završnici meča

Osjećanja su pomiješana kod Salaha: Gol iz kornera zasjenila je ružna vijest

E. Škorić

Mohamed Salah je u 4:1 pobjedi Egipta nad Swazilandom postigao eurogol, zabio je direktno iz kornera na zatvaranju prvog poluvremena i pokazao da prošla sezona nije bila samo bljesak.

Ove sezone Salah u dresu Liverpoola nije na tom nivou od prošle sezone, pa mu je ovaj gol došao u pravo vrijeme, ali nažalost, stigla je i ružna vijest.

U samoj završnici zvijezda Liverpoola je morala da izađe iz igre zbog povrede i po izrazu Salahovog lica - ne izgleda dobro.

Ipak, pauza je, ima dovoljno vremena da se oporavi do novih mečeva u Premier igi, ali u slučaju da je riječ o težoj povredi, na Anfieldu će naprosto biti jako razočarani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi