Osmanković ide u Hrvatsku?

Klub iz Zagreba pokazao interes

Osmanković ide u Hrvatsku?

Doskorašnji fudbaler Željezničara Kemal Osmanković karijeru bi mogao nastaviti u susjedstvu.

Osmanković je postao slobodan igrač nakon što mu je po završetku sezone istekao ugovor, a sa 23 godine i više od 50 nastupa u dresu Željezničara prilično je interesantan klubovima iz regiona.

Osmankoviću se javilo nekoliko klubova iz Slovenije, no čini se da će svoju karijeru nastaviti u HNL-u, tačnije u zagrebačkoj Lokomotivi s čijim čelnicima pregovara već neko vrijeme.

Ukoliko na koncu dođe do dogovora, bio bi to prilično dobar transfer za Osmankovića s obzirom da Lokomotiva u hrvatskom prvenstvu zauzima visoko drugo mjesto s izglednim šansama da naredne sezone zaigra u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Za Osmankovića će to ujedno biti i tek drugi klub u dosadašnjoj karijeri.

Top Komentari

Dino69
Jadno je on pojacanje za lokomotivu,mozda moze igrat za neki slabiji klub HNL ili eventualno Goricu a za prvih 5 nije
0 5
papagaj
Sretno Moke
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi