"Ostali klubovi ne govore istinu, zar vjerujete da je zaraženo samo šest-sedam igrača u Seriji A?"

Igrač Sampdorije se oglasio

"Ostali klubovi ne govore istinu, zar vjerujete da je zaraženo samo šest-sedam igrača u Seriji A?"

E. Čaušević

Italija je natježe pogođena koronavirusom, a na sjeveru ove zemlje nalazi se žarište pandemije u Evropi.

Serija A je među prvim ligama prekinuta nakon što je potvrđeno da je zaražen igrač Juventusa, Daniele Rugani. Nakon toga oglasila se i Sampdorija koja ima nekoliko zaraženih fudbalera i na svu sreću oni se dobro osjećaju.

Igrač ovog tima Gaston Ramirez oglasio se danas i optužio je većinu klubova u Seriji A da ne iznose istinite informacije, te da ne može vjerovati da je u cijeloj ligi zaraženo samo šest ili sedam fudbalera.

"Sampdoria ne krije ništa i uvijek smo bili transparentni. Ostali klubovi nemaju poštovanja i siguran sam da mnogi nisu iznijeli istinite informacije. Zar vjerujete da je zaraženo samo šest ili sedam igrača u Seriji A? Novac sada treba dati samo zdravstvenim radnicima i onim koji se traže lijek i prozivode zaštitne maske. Tu je bitno da ide novac, a ne šta će biti s ligom i sponzorima. Čemu se to ako se ovo uskoro ne riješi", poručio je Ramirez.

Top Komentari

Adnanos
Mozete prvo pogledati intervju sa Dr. med. Claus Köhnlein -om na youtube, ima sa prevodom pa onda nastavit citat i pisat gluposti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije