Igrači četiri kluba Serije A i dalje čekaju na februarsku platu

Kriza ili?

Igrači četiri kluba Serije A i dalje čekaju na februarsku platu

E. Škorić

Sudeći po trenutnoj situaciji, igrači ne mogu da budu sretni.

Juventus je jučer postigao dogovor s igračima, koji su se odrekli četiri plate zbog novonastale situacije i činjenice da uopće i ne igraju u ključnom dijelu sezone, a koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Međutim, postoje i četiri tima u Seriji A koji nisu isplatili igračima ni februarske plate, iako su igrači odradili cijeli drugi mjesec, odnosno treninzi i utakmice najnormalnije su se odvijali.

Radi se o Torinu, Sampdoriju, Napoliju i Genoi, a nije objavljeno zbog čega su čelnici tih klubova uskratili igračima ono što su na terenu manje-više zaslužili.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi