Još jedan igrač Sampdorije pozitivan na koronavirus, zaražena i njegova supruga

Barreto u izolaciji

Još jedan igrač Sampdorije pozitivan na koronavirus, zaražena i njegova supruga

E. Čaušević

Situacija oko pandemija koronavirusa još uvijek se ne smiruje u skoro cijeloj Evropi.

Najteža situacija i dalje je u Italiji gdje ima najveći broj zaraženih, ali nažalost i preminulih. Zaraženo je i više od deset fudbalera klubova iz Serije A, te se većina njih nalazi u strogoj izolaciji.

Jedan od prvih slučajeva u italijanskim klubovima bio je u Sampdoriji gdje je zaraženo već nekoliko igrača. Oni se nalaze u izolacijama i na svu sreću njihovo zdravstveno stanje je iz dana u dan sve bolje.

No, italijanski mediji potvrdili su danas da je koronavirusom zaražen još jedan igrač Sampdorije, a riječ je o veznjaku Edgaru Barretu. Paragvajac je bio pozitivan na testiranju, a potvrđeno je da je zaražena i njegova supruga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Baretto i njegova supruga su pozitivni na koronavirus i nalaze se već u izolaciji. Oni se dobro osjećaju i to je najbitnije. Situacija u Italiji je itekako ozbiljna i nadam se da ova pandemija neće ovako pogoditi Paragvaj", izjavio je danas paragvajski ambasador u Italiji, Robert Melgarejo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi