Oštra poruka BHFanaticosa pred večerašnju utakmicu
Foto: BHFanaticos

Njihov stav je jasan

Oštra poruka BHFanaticosa pred večerašnju utakmicu

Edmir Škorić

Najvatreniji i najvjerniji navijači Bosne i Hercegovine, BHFanaticosi, poslali su zanimljivu i jednu jako oštru poruku uoči večerašnje utakmice.

Na društvenim mrežama navijačke grupe objavljena je fotografija iz Zenice uz poruku: "Kakva korona i k*rci pakci, vaš savez je zasnovan na političkoj stranci! Stop parazitima u bh. fudbalu", poručili su.

Nekoliko njih je jučer ujutro došlo na trening da podrži igrače, zbog čega su nagrađeni aplauzima, a nadamo se da ih kasnije čeka još jedna nagrada - tri boda protiv Kazahstana.

Meč u okviru kvalifikacija za Mundijal počinje u 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Top Komentari

Alen23
To su plaćenici ovi BHF jer da su navijači kako se pokazuju ****li bi mater ko onda kad su Usanovica otjerali
2 5
Mowzilla
Aferim ⚜️
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije