Dembeleu "ispale oči" nakon što je mu novinar saopštio udarnu vijest: Izustio je samo jednu riječ

Francuz je bio u nevjerici

Dembeleu "ispale oči" nakon što je mu novinar saopštio udarnu vijest: Izustio je samo jednu riječ

Admin Čaušević

Uprkos velikim problemima sa povredama Francuska je pohod na odbranu titule prvaka svijeta započela sigurnom pobjedom na Australijom i to rezultatom 4:1. Ousmane Dembele je bio starter i odigrao je vrlo dobrih 80 minuta koliko ga je Didier Deschamps držao na terenu. Danas se pojavio pred novinarima i šokantno je reagovao na udarnu vijest sa četvrtog dana Svjetskog prvenstva. 

Uvodni dani Mundijala donijeli su nekoliko iznenađenja. Posljednje je viđeno danas kada je Japan senzacionalno pobijedio Njemačku i to poslije preokreta što daje još veći značaj pobjedi. Konačan rezultat glasio je 2:1.

Dok je trajao taj meč Dembele se nalazio na press konferenciji i završio je u nevjerici kada mu je jedan od novinara saopštio iznenađujući rezultata sa meča Nijemaca i Japanaca.

Ofanzivac Barcelone se našao u čudu. Uspio je izustiti samo jednu riječi. U nevjerici je širom otvorio oči i samo je rekao "Šta?", uz nekoliko uzdaha.

Kako je Španija sa visokih 7:0 pobijedila Kostariku sasvim je jasno da se Nijemci nalaze pred itekako teškim zadatkom da mogu do nokaut faze.

Oglasi

U drugom kolu će igrati Njemačka - Španija te Japan - Kostarika. Ukoliko Nijemci ne pobijede, a Japanci savladaju Kostarikance jasno je da izabranici Hansija Flicka morati kući mnogo ranije nego što su planirali.

Rudigerovo bahaćenje 

Nijemaci su imali minimalnu prednost poslije prvog dijela te su u nastavku već otpisali svog rivala te su se na neki način ponijeli potcjenjivački prema upornim Japancima.

Prednjačio je Antonio Rudgier koji je sredinom drugog poluvremena pomalo i na bahat način ispratio jednu loptu u gol-aut definitivno apsurdnim trčanjem.

Poslije toga kamere su snimile defanzivca Real Madrida kako se smije, međutim na kraju meča Japanci su bili ti koji su se smijali posljednji.

[twitter]https://twitter.com/envvvvvvv/status/1595448289784172547[/twitter]

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Naime, nakon tog prepotentnog poteza uslijedio je preokret. Prvo je pogodio Doan u 75. minuti, a zatim i brzonogi Asano u 83. minuti.

Kod oba gola Rudiger je spavao i nije bio tamo gdje je trebao biti pa na neki način i on snosi dio krivice zašto je Maneul Neuer dva puta morao vaditi loptu iz svoje mreže.

Top Komentari

PapaK
Eddy Murphy Jr.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi