Osvojio Ligu prvaka sa Liverpoolom, napustio Anfield i sada ima ponude čak 13 klubova
Sturridge je ovog ljeta napustio Liverpool

Šta će na kraju odlučiti?

Osvojio Ligu prvaka sa Liverpoolom, napustio Anfield i sada ima ponude čak 13 klubova

S. Pašalić

Nakon što mu je ovog ljeta istekao ugovor sa Liverpoolom, Daniel Sturidge je postao slobodan igrač.

Englez je 2013. godine stigao iz Chelseaja na Anfield za 15 miliona eura, a u posljednjoj sezoni je odigrao 27 utakmica i postigao je 4 gola, ali mu Redsi nisu ponudili novi ugovor.

Ipak, za 29-godišnjeg Sturidgea ne nedostaje interesa pa je tako čak 13 klubova zainteresovano da ga dovede u svoje redove.

Engleski mediji navode da su između ostalih svoje ponude poslali Fenerbahče, Bešiktaš, Trabzonspor, Betis, Bologna, Atalanta, Valladolid, Eintracht Frankfurt, Marseille, a stigle su i neke ponude iz Katara i MLS-a.

Međutim, ono što je čudno je da prema istom izvoru Sturidge nema niti jednu ponudu iz engleske Premier lige.

Sturidge je sa Liverpoolom osvojio Ligu prvaka prošle sezone, a sa Chelseajem je također osvojio ovaj trofej, te jednom naslov prvaka u Engleskoj i dva puta FA kup.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi