Sturridge karijeru nastavlja u Aston Villi?
Foto: EPA

Nakon isteka ugovora s Liverpoolom

Sturridge karijeru nastavlja u Aston Villi?

S. Bošković

Aston Villa zainteresirana je za potpis Daniela Sturridgea.

Ovom napadaču je ugovor s Liverpoolom istekao ovog ljeta i nije ga produžio, te se trenutno nalazi u potrazi na novim angažmanom.

Prema pisanju britanskih medija za sada je najviše interesa za 29-godišnjeg fudbalera pokazala Aston Villa, koja će od ove sezone nastupati u Premier ligi, a pregovori između igrača i kluba su već počeli.

Ipak, Sturridge trenutno ima zabranu igranja u trajanju od šest sedmice nakon što je proglašen krivim za klađenje, a britanski FA trenutno razmatra moguće povećanje kazne na šest mjeseci neigranja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sturridge je prošle sezone za Liverpool nastupio 27 puta, te postigao četiri pogotka, a okrunio se i naslovom prvaka Evrope s ovim klubom.

Vrijedi napomenuti da je Sturridge svoju omladinsku fudbalsku karijeru upravo počeo u timu s Villa Parka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi