Otac Aubameyanga "tjera" na potpis?

"Znaš šta trebaš uraditi..."

Otac Aubameyanga "tjera" na potpis?

Ugovor Peirre-Emericka Aubameyanga sa Arsenalom važi još nešto više od godinu dana, a Gabonac navodno već neko vrijeme razmatra druge opcije.

U proteklih nekoliko mjeseci sjajni golgeter se povezivao sa Manchester Unitedom, Manchester Cityjem, Barcelonom, Real Madridom i Interom.

Međutim, možda Aubameyang ipak ostane u Arsenalu i vrlo brzo potpiše novi ugovor sa Topnicima.

Takav razvoj situacije je nagovijestio njegov otac, Pierre-Francois Aubameyang, ili je barem otkrio da "nagovara" sina da ostane na Emiratesu.

Aubameyang senior je, naime, na Instagramu objavio fotografiju iz 2018. godine, kada je njegov sin prvi put sklopio saradnju sa Arsenalom - uz opis: "Znaš šta trebaš uraditi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

The player's father has hinted for him to sign a new contract

Inače, navijači Arsenala se pribojavaju da bi ovog ljeta njihov tim moga ostati bez Aubameyanga ukoliko ne dođe do dogovra između njega i kluba. Ako sjajni napadač uskoro ne pristane na produženje saradnje, Arsenal će ga vjerovatno pokušati prodati na ljeto, kako bi zaradio barem nešto i kako se ne bi ponovo "slučaj Ramsey".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi