Otamendi produžio ugovor s Manchester Cityjem

Ostaje na Etihadu

Otamendi produžio ugovor s Manchester Cityjem

Endin Čaušević

Argentinski defanzivac Nicolas Otamendi još uvijek nema namjeru da mijenja sredinu i napušta redove Manchester Cityja.

Otamendi se izborio za veoma dobru minutažu kod Pepa Guardiole, a Građani su ga za dobre igre nagradili novim ugovorom. Naime, argentinski reprezentativac je danas produžio svoj ugovor sa Cityjem do ljeta 2020. godine.

Argentinac je prije dvije godine potpisao trogodišnji ugovor sa engleskim klubom, a nakon špekulacija da bi mogao napustiti City na kraju sezone kao slobodan igrač na scenu su stupili vlasnici kluba.

Otamendiju je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, a argentinski defanzivac se nije dugo mislio, te je odlučio da potpiše ugovor i produži svoju vjernost klubu sa Etihada.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi